06-07-2023

Wij hebben Goud!

Wow! Wij zijn de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in opdracht van De VerkeersAcademie hebben ontwikkeld. 

Internationale vakjury heel positief

Volgens de vakjury blinkt de inzending van Onlinestuderen.com uit vanwege de didactische aanpak inclusief analyses en interviews, en het gebruik van de online leerresultaten voor de klassikale- en prakijktrainingen. De genomineerde opleiding is ontwikkeld voor rijinstructeurs die zich willen specialiseren op het gebied van optische en geluidssignalen (OGS), oftewel voor het opleiden van chauffeurs bij ambulancediensten, brandweer, Rijkswaterstaat en andere instellingen. Er wordt in dit traject op een innovatieve manier gebruik gemaakt van een mix van klassikaal onderwijs, theorie, praktijk en online (zelf)studie om de opleiding zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De voorbereidingen voor de finale

Vooraf moest een video over de genomineerde OGS+instructeursopleiding worden ingeleverd. Hierin hebben we geprobeerd om zo praktisch mogelijk uit te leggen hoe de opleiding in elkaar steekt. Tevens was er een online interview én moest een screencast van de e-learning worden opgenomen. Al met al behoorlijk wat werk, maar wat was het gaaf om hier met z’n allen aan te werken. Na heel wat gebakkelei of het goed genoeg was, is uiteindelijk alles op tijd ingeleverd.

Spannende finale

En dan breekt de dag van de finale aan. Een online evenement met deelnemers van over de hele wereld. Het personeel kreeg vrij, de voicemail werd ingeschakeld en met z’n allen hebben we de finale kunnen kijken. De inzendingen van de concurrenten werden als eerste getoond en Onlinestuderen.comkwam als laatste aan bod. ‘Save the best for last’ wordt wel eens gezegd maar of deze vlieger ook dit keer op ging?

Rond 11.15 uur kwam het verlossende woord: Onlinestuderen.com is de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’!

Onder luid gejuich, confetti én champagne werd dit moment met het hele team gevierd! We kijken met een zeer grote glimlach terug op een prachtige finale met de ‘Most impactful learning journey’-award in de pocket!

Wil jij ook een impactvolle opleiding?

Ook voor en mét jouw organisatie kunnen we een impactvolle opleiding ontwikkelen. Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen. Maak dan hier een afspraak met mij, Carla Steenbeeke van Onlinestuderen.com.

Laatste

Succes en Innovatie op het eRIC Event

Leer meer

Wij gaan voor goud!

Leer meer

Onlinestuderen.com versie 2.0

Leer meer

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak