14-06-2023

Wij gaan voor goud!

Wauw, we behoren tot de 3 finalisten voor de internationale aNewSpring Award in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in opdracht van De VerkeersAcademie hebben ontwikkeld.

Onlinestuderen.com is een van de drie finalisten voor de prestigieuze aNewSpring Award. In de categorie ‘Most impactful learning journey’ behoort de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerwagens tot de finalisten. Deze opleiding is in opdracht van De VerkeersAcademie ontwikkeld. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak.

Finale op 6 juli
De aNewSpring Awards worden sinds 2017 uitgereikt door de gelijknamige aanbieder van technologische oplossingen voor opleiders wereldwijd. Zo zijn er ook nominaties voor bedrijven uit Zuid-Afrika en Australië. Naast ‘Most impactful learning journey’ is er ook een award voor ‘The best learner experience’ en de winnaars worden op 6 juli bekendgemaakt.

Internationale vakjury heel positief
Volgens de vakjury blinkt de inzending van Onlinestuderen.com uit vanwege de didactische aanpak inclusief analyses en interviews, en het gebruik van de online leerresultaten voor de klassikale- en prakijktrainingen. De genomineerde opleiding is ontwikkeld voor rijinstructeurs die zich willen specialiseren op het gebied van optische en geluidssignalen (OGS), oftewel voor het opleiden van chauffeurs bij ambulancediensten, brandweer,  Rijkswaterstaat en andere instellingen. Er wordt in dit traject op een innovatieve manier gebruik gemaakt van een mix van klassikaal onderwijs, theorie, praktijk en online (zelf)studie om de opleiding zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De voorbereidingen voor 6 juli zijn inmiddels in volle gang en we kijken reikhalzend uit naar de finale!

 

Laatste

Succes en Innovatie op het eRIC Event

Leer meer

Wij hebben Goud!

Leer meer

Onlinestuderen.com versie 2.0

Leer meer

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak