Aangenaam, wij zijn Onlinestuderen.com

Sinds 1997 is Onlinestuderen.com een veelzijdige, professionele ontwikkelaar en uitgever van allerhande leeroplossingen voor overheden, instellingen en bedrijven. Al meer dan 25 jaar zijn wij met een goed opgeleid en zeer ervaren team bezig met het ontwikkelen en doorontwikkelen van klassikale opleidingen, e-learnings en blended learning voor uiteenlopende vakgebieden en voor een veelheid aan organisaties.

Onze vakgebieden

Wij ontwikkelen zowel in eigen beheer als in opdracht leeroplossingen op allerlei vlakken, zoals: soft skills, onderwijsvaardigheden, compliance, transport & logistiek, ondernemerschap, verkeer en voor zorg en veiligheidsregio’s. Onze leeroplossingen zijn gebaseerd op brede onderwijskundige expertise, waarbij creativiteit en het leerrendement altijd voorop staan.

Ons team

Het enthousiaste team van Onlinestuderen.com bestaat uit goed opgeleide en ervaren experts die praktisch zijn ingesteld en een no-nonsens instelling hebben. Duidelijkheid, transparantie en creativiteit zijn leidend voor ons, maar we kunnen ook niet zonder enthousiasme en een gezonde dosis humor.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Visie

Kennis is een onmisbare factor voor iedereen in onze maatschappij. We zijn voor onze toekomst dan ook afhankelijk van het continu ontwikkelen, vergaren en delen van kennis. Zeker zo belangrijk voor onze toekomst is duurzaamheid. Daarom staat Onlinestuderen.com voor duurzaamheid in de meest brede zin van het woord. Denk aan mensen die een leven lang leren. Denk aan duurzaam lesmateriaal dat leren op afstand faciliteert. En denk aan een duurzame bedrijfsvoering.

Missie

Onlinestuderen.com wil eraan bijdragen dat duurzaam leren breed toegankelijk, laagdrempelig, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar blijft. Dit doen wij door onze onderwijskundige expertise in te zetten, het ontwerpproces in samenspraak met de klant uit te voeren en door de behoeften van de lerende altijd centraal te stellen.

NRTO-keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Onlinestuderen.com beschikt daarom over het NRTO-keurmerk. Dit toont aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hierop zijn getoetst door een externe en onafhankelijke, certificerende instelling. De zes kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk zijn;

  1. Transparant over producten/diensten
  2. Meting van klanttevredenheid
  3. Deskundigheid van docenten/adviseurs
  4. Helderheid over leeruitkomsten
  5. Sluit aan de op de arbeidsmarkt
  6. Nakomen van gemaakte afspraken

“Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.”

Wij gaan voor goud!

Wauw, we behoren tot de 3 finalisten voor de internationale aNewSpring Award in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in opdracht van De VerkeersAcademie hebben ontwikkeld

Even voorstellen

Carla Steenbeke

.

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak