16-05-2024

Succes en Innovatie op het eRIC Event

Het recente eRIC event in april 2024 was weer een groot succes. Als toonaangevend multidisciplinair vakevenement is eRIC het ultieme verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Dit jaar was bijzonder interessant voor ons, omdat we samen met De VerkeersAcademie een stand hadden.

Focus op Veiligheid en Opleiding

De stand van Onlinestuderen.com en De VerkeersAcademie trok veel aandacht. De VerkeersAcademie presenteerde haar reeks instructeursopleidingen, die essentieel zijn voor de kwaliteitsverbetering van rijinstructeurs. Deze opleidingen zijn ontworpen om instructeurs niet alleen te voorzien van de nieuwste technieken in rijvaardigheid, maar ook om hen te trainen in pedagogische vaardigheden, wat cruciaal is in hun beroepspraktijk.

Aan de andere kant liet Onlinestuderen.com de bezoekers kennismaken met hun innovatieve e-learning modules voor rijvaardigheid. Deze modules zijn ontwikkeld om de leerervaring te verbeteren door gebruik te maken van interactieve en digitale leermiddelen, wat perfect aansluit bij de hedendaagse leerbehoeften.

Een Drukbezochte Stand

Het succes van het event was onder andere te danken aan de grote belangstelling voor onze stand. Bezoekers, variërend van bestaande professionals in de veiligheidssector tot geïnteresseerden in een carrière binnen deze industrie, waren enthousiast over de mogelijkheid om te leren over de nieuwste opleidingstechnieken en technologieën. De interactieve demonstraties van de e-learning modules trokken bijzonder veel aandacht en waardering.

Netwerken en Relaties Opbouwen

Een van de grootste voordelen van het eRIC event is de mogelijkheid om te netwerken met professionals en organisaties uit verschillende sectoren van de veiligheid en hulpverlening. Voor Onlinestuderen.com en De VerkeersAcademie was dit een uitgelezen kans om waardevolle contacten te leggen en interessante gesprekken te voeren, wat leidde tot mogelijke nieuwe samenwerkingsverbanden en projecten.

Een Taart als Kers op de Taart

Een speelse toevoeging aan onze deelname was de taartwinningsactie, waarbij bezoekers konden meedingen naar het winnen van een heerlijke taart. Deze actie was niet alleen een leuke ijsbreker, maar zorgde ook voor een gedenkwaardige interactie met de bezoekers, die met een glimlach de stand verlieten.

Vooruitblik

Terugkijkend op het eRIC event kunnen we stellen dat het een waardevolle ervaring was voor alle betrokkenen. De combinatie van praktische demonstraties, educatieve gesprekken en de gelegenheid om te netwerken heeft weer eens bewezen dat eRIC een onmisbaar event is voor iedereen in de veiligheidssector. We kijken uit naar de volgende editie, waar we hopelijk nog meer innovatieve oplossingen en inspirerende samenwerkingen kunnen presenteren.

Laatste

Wij hebben Goud!

Leer meer

Wij gaan voor goud!

Leer meer

Onlinestuderen.com versie 2.0

Leer meer

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak