Advies & ontwerp

Het zou mooi zijn als we een onderwijskundig advies mogen omzetten in een ontwerp. In samenspraak en samenwerking met jou gaan we graag voor jouw organisatie aan de slag. We ontwikkelen een ontwerp, waarin we heel duidelijk maken hoe de leeroplossing eruit gaat zien en hoe we jullie opleidingsvraag beantwoorden.

Ons voorstel voor een passende leeroplossing zetten we graag daadwerkelijk om naar de praktijk. Tijd om aan de slag te gaan en alles te ontwikkelen, wat we hebben besproken en afgesproken. Maar niet alleen de ontwikkeling is belangrijk, de uitvoering is zeker zo belangrijk. Hier houden we al tijdens het ontwikkelproces volop rekening mee. Zo zorgen we ervoor dat het ook in de praktijk gaat werken, zoals we het samen hebben bedacht.

Wij hebben Goud!

Wij zijn de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in opdracht van De VerkeersAcademie hebben ontwikkeld.

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak