30-05-2023

Onlinestuderen.com versie 2.0

Dat wat goed is, moet je niet veranderen. Daar zit wat in… Toch hebben wij in 2022 besloten dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl en een aangepaste strategie. Zo hebben we ervoor gekozen om de B2C-markt achter ons te laten en ons volledig te richten op overheden, instellingen en bedrijven. Spannend, maar B2B is wel helemaal Onlinestuderen.com 2.0!

Tijdens de eerste brainstormsessie zitten we bij elkaar om uit te vinden hoe we dit vorm geven en hoe we dit uit de grond stampen. De eerste brainstormsessie bestaat uit het hardop uitspreken van gedachtenspinsels: wie wil waar naartoe en hoe pakken we dat aan?

Prachtig om te zien hoe de gedachtenspinsels van iedereen langzaam in daadwerkelijke woorden en zinnen op een flip-over komen te staan. Dat is dan ook direct de basis voor de volgende brainstormsessies. We voelen allemaal dat we overlopen van energie. Regelmatig gebeurt het dan ook tijdens de sessies dat iemand opspringt, enthousiast begint te roepen en rondloopt om zo samen de puntjes op te i te zetten.

Na maandenlang enthousiast met elkaar overleggen, brainstormen, lachen, uitdagen en weer doorgaan, ligt er begin 2023 een nieuwe versie van Onlinestuderen.com op onze bureaus. Een versie waar we heel trots op zijn: Onlinestuderen.com 2.0 is een feit!

Nu is het tijd voor meer mooie avonturen met onze klanten. Maar daarover later meer.

Laatste

Succes en Innovatie op het eRIC Event

Leer meer

Wij hebben Goud!

Leer meer

Wij gaan voor goud!

Leer meer

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak