Inloggen studenten
Opleiding tot rij-instructeur

Memo Trainer
Persoonlijke Mentor
Skype Spreekuur

Studeren zoals jij wil!

OnlineStuderen.com biedt jou de mogelijkheid om te studeren zoals jou het beste uitkomt. Sinds 1996 hebben wij ons ontwikkeld tot dé opleidingssite voor de sectoren "Rijscholen" en "Transport en Logistiek". In het menu "Opleidingen" zie je ons opleidingsaanbod, zoals de opleiding rijinstructeur, de theorie voor het camperrijbewijs en de complete opleiding tot eigen rijder.

Persoonlijk kennismaken?

Wil je kennismaken met OnlineStuderen.com? In een persoonlijk gesprek jouw opleidingsmogelijkheden bespreken? Bel ons op 030-604 2514 en maak een afspraak voor een gratisadvies gesprek. Zo'n gesprek verplicht je tot niets, maar helpt je bij het nemen van de juiste beslissing.
 

Zelf aan de slag met e-learning?

OnlineStuderen.com is naast het bieden van opleidingen aan studenten gespecialiseerd in het ontwikkelen van een online leeromgeving voor organisaties, zowel e-learning als blended learning. Ook voor jouw organisatie kunnen we een werkende online leeromgeving neerzetten. Vrijblijvend meer weten over deze mogelijkheden? Bel 030-6042514 en maak een afspraak voor een demo.

De voordelen op ‘n rij

  • Betrouwbaar met 20 jaar ervaring
  • Studeren waar en wanneer je wilt
  • Begeleiding door je eigen persoonlijke mentor
  • Voordeliger dan klassikaal studeren
  • Memotrainer; oefenen via je smartphone

Meer informatie?

Bel 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com