Inloggen studenten
Opleiding tot rij-instructeur

Memo Trainer
Persoonlijke Mentor
Skype Spreekuur

Studeren zoals jij wil!

OnlineStuderen.com biedt jou de mogelijkheid om te studeren zoals jou het beste uitkomt. Sinds 1996 hebben wij ons ontwikkeld tot dé opleidingssite voor de sectoren "Rijscholen" en "Transport en Logistiek".

E-learning én Blended Learning
Online leren of e-learning is een succesvolle leermethode met vele voordelen. OnlineStuderen.com is de enige partij in Nederland, waar je deze voordelen optimaal benut. Naast e-learning of online leren biedt OnlineStuderen.com ook Blended Learning. Hierbij maak je een succesvolle combinatie tussen online leren en klassikaal onderwijs.

Zeer compleet opleidingspakket
Wij bieden een zeer compleet opleidingspakket. Je staat er niet alleen voor, dankzij je persoonlijke leraar die jou tijdens je hele studie begeleidt. Overtuig jezelf met een gratis demo.

Persoonlijk kennismaken
Wil je persoonlijk kennismaken met OnlineStuderen.com? In een gesprek jouw opleidingsmogelijkheden bespreken? Bel ons op 030-604 2514 en maak een afspraak voor een gratis advies gesprek. Zo'n gesprek verplicht je tot niets, maar helpt je bij het nemen van de juiste beslissing.
 

Zelf aan de slag met e-learning?

OnlineStuderen.com is naast het bieden van opleidingen aan studenten gespecialiseerd in het ontwikkelen van een online leeromgeving voor organisaties, zowel e-learning als blended learning. Ook voor jouw organisatie kunnen we een werkende online leeromgeving neerzetten. Vrijblijvend meer weten over deze mogelijkheden? Bel 030-6042514 en maak een afspraak voor een demo.

De voordelen op ‘n rij

  • Betrouwbaar met 20 jaar ervaring
  • Studeren waar en wanneer je wilt
  • Begeleiding door je eigen persoonlijke mentor
  • Voordeliger dan klassikaal studeren
  • Memotrainer; oefenen via je smartphone

Meer informatie?

Bel 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com