31-05-2023

De VerkeersAcademie

In opdracht van De VerkeersAcademie hebben wij de opleiding rij-instructeur herontwikkeld. Aanvankelijk was dit een klassikale opleiding met 28 contactdagen. De opdracht was: zorg voor een interactieve opleiding, met minder lesdagen én een hoger leerrendement.

We hebben de klassikale opleiding omgezet naar een blended variant. In deze nieuwe opleiding hebben de studenten 18 contactdagen met e-learning ter voorbereiding op deze dagen. Doordat de studenten nu beter voorbereid in de klas komen, kan de docent dieper op de stof ingaan en meer interactie aangaan. Zo hebben we het leerrendement flink verhoogd. Hoewel het aantal contactdagen drastisch is verminderd, is het slagingspercentage flink gestegen!

Tijdens dit traject hebben we het lesmateriaal ook geschikt gemaakt voor e-learning en een nóg kortere blended learning. En let wel: De VerkeersAcademie is sinds jaar en dag marktleider en heeft de hoogste landelijke slagingspercentages voor de opleiding rij-instructeur! Dat lukte niet zonder Onlinestuderen.com

Laatste

OGS+ instructeursopleiding – aNewSpring Awards winnaar 2023

Leer meer

Veiligheidsregio Kennemerland

Leer meer

Ondernemersopleiding

Leer meer

Wanneer spreken we af?

Maak een afspraak

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Plan een afspraak met ons en laat je inspireren.

Maak een afspraak