Inloggen studenten

Wil jij transportondernemer worden in Amsterdam?

Bij OnlineStuderen.com ben je aan het juiste adres. Wij bieden als enig opleidingsinstituut in Nederland een erkende online opleiding tot transportondernemer in Amsterdam. Maar dan thuis. Of onderweg. Of op vakantie. Het maakt niet uit waar je bent: zolang je een internetverbinding hebt, kunnen wij je opleiden tot transportondernemer in Amsterdam.

Online je diploma's halen voor transportondernemer in Amsterdam

Dus jij wilt een opleiding volgen tot transportondernemer in Amsterdam? Goede keus.

Waarom je voor Onlinestuderen.com zou kiezen?
Dat is simpel: bij ons begin je wanneer je wilt en waar je wilt. Dàt is het gemak van Onlinestuderen.com.

Je wilt vandaag nog beginnen aan de opleiding tot transportondernemer in Amsterdam? Geen probleem.
Jij studeert bij ons, dus jij bepaalt. Wij zorgen er altijd voor dat je alle studiematerialen tot je beschikking hebt en wordt geholpen als je iets niet snapt. Dat is Onlinestuderen.com: thuis leren met het vertrouwen van een klaslokaal.

Het is natuurlijk belangrijk dat je als transportondernemer in Amsterdam zo goed mogelijk van start gaat.  Het is tegenwoordig voor iedere transportondernemer verplicht om in bezit te zijn van een NIWO-vergunning. Het maakt niet uit of je werkt als een grote transportonderneming of als koeriersbedrijf.  Wil je aan de opleiding tot transportondernemer in Amsterdam beginnen maar je hebt nog geen NIWO-vergunning? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op, wij sturen je graag in de juiste richting.

Je wilt meer over ons opleidingsaanbod te weten komen?
Neem alvast een kijkje in ons aanbod aan online opleidingen voor de transport sector. Wij bieden namelijk opleidingen aan voor (startende) ondernemers en rijschoolhouders in alle takken van de transportsector.

Lees hieronder hoe onze transportondernemer opleiding in Amsterdam eruit ziet of vul het formulier in om vandaag nog met de opleiding te beginnen!

Het gemak van online leren

Onze online opleiding tot transportondernemer in Amsterdam brengt twee grote voordelen met zich mee.

Digitaal
Ten eerste kan je de opleiding tot transportondernemer in Amsterdam overal volgen, zolang je maar een internet verbinding hebt. Onze handige App Memotrainer helpt je te studeren. Iedere dag ontvang je van ons op je smartphone een aantal oefenvragen. Zo weet je precies hoe goed je de stof beheerst. Ben je er nog niet klaar voor? Niks aan de hand, we stellen het examen gewoon nog even uit.

Geen vaste lesmomenten
Het tweede voordeel is dat wij geen vaste lesmomenten hanteren. Je kunt dus op elk moment instappen in de opleiding tot transportondernemer in Amsterdam. Daarnaast is al het contact met onze instructeurs digitaal. Jouw vorderingen worden online beoordeeld en via het internet krijg je duidelijke feedback over je behaalde resultaten.

Dus geen verplichte contacturen of onhandige afspraken met onze instructeurs. Dat is toch wel zo prettig, leren wanneer het jou uitkomt?
Wil jij transportondernemer in Amsterdam worden, maar kijk je er tegenop om terug naar school te gaan? Dan is online studeren wat voor jou!

Opleiding tot transportondernemer in Amsterdam

Als je transportondernemer in Amsterdam wilt worden, zit je bij ons goed onder de pannen. Tijdens onze opleiding zal je alles leren over de aspecten die naar voren komen wanneer jij als transportondernemer in Amsterdam aan de slag gaat.

Omdat wij onze opleiding hebben opgedeeld in duidelijke fases weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een opleiding tot transportondernemer in Amsterdam te volgen.

Je wilt vandaag nog beginnen? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.