Inloggen studenten

Wil jij rij-instructeur worden in Utrecht?

Bij Onlinestuderen.com ben je aan het juiste adres. Wij bieden een door het CBR erkende opleiding tot rij-instructeur in Utrecht. Maar dan thuis. Of onderweg. Of op het terras. Het maakt niet uit waar je bent: zolang je een internetverbinding hebt, leiden wij je op tot rij-instructeur in Utrecht.

Online je diploma's halen voor rijinstructeur in Utrecht

Waarom je voor OnlineStuderen.com zou kiezen? Dat is simpel: bij ons begin je wanneer je wilt en waar je wilt. Dàt is het gemak van OnlineStuderen.com. Daarnaast heb je je eigen mentor die je met raad en daad terzijde staat terwijl je met je opleiding tot rijinstructeur in Utrecht bezig bent. Voor de praktijkmodules plannen we samen met jou de lessen in. Uniek is dat onze opleiding tot rijinstructeur in Utrecht dankzij RIS erkend is door het CBR en helemaal up-to-date. Wist je bijvoorbeeld dat wij als enig opleidingsinstituut de nieuwe Rijopleiding in Stappen (RIS) aanbieden? Deze nieuwe manier van lesgeven heeft een hoger slagingspercentage. Met ook deze opleiding tot rijinstructeur in Utrecht op zak ben je verzekerd van tevreden leerlingen.

Jij wilt vandaag nog beginnen aan de opleiding tot rijinstructeur in Utrecht? Geen probleem.

Je studeert bij ons, dus jij bepaalt. Wij zorgen er altijd voor dat alle studiematerialen beschikbaar zijn. Als je iets niet snapt, wordt je gewoon persoonlijk geholpen. Dat is Onlinestuderen.com: Thuis leren met het vertrouwen van een klaslokaal.

Je wilt meer over ons opleidingsaanbod te weten komen?

Neem alvast een kijkje in ons aanbod aan online opleidingen voor de transport sector. Wij bieden namelijk opleidingen aan voor rijinstructeurs in alle takken van de rijschoolbranche.

Lees hieronder hoe onze rij-instructeur opleiding in Utrecht eruit ziet of vul het aanmeldformulier in om vandaag nog met de opleiding te beginnen!

Het gemak van online leren

Onze online opleiding tot rij-instructeur in Utrecht brengt twee grote pluspunten met zich mee.

Digitaal

Ten eerste kan je de opleiding tot rij-instructeur in Utrecht overal volgen, zolang je maar online bent. Onze exclusieve App Memotrainer helpt je te studeren. Iedere dag ontvang je van ons op je smartphone een aantal oefenvragen. Zo weet je precies hoe goed je de stof beheerst. Ben je er nog niet klaar voor? Dat geeft niet, we stellen het examen gewoon nog even uit.

Geen vaste lesmomenten

Het tweede pluspunt is dat wij geen vaste lesmomenten hanteren. Je kunt dus op elk moment beginnen aan de opleiding tot rij-instructeur in Utrecht. Daarnaast is al het contact met je mentor digitaal. Jouw voortgang wordt online beoordeeld en via je mentor krijg je duidelijke terugkoppeling op je behaalde resultaten.

Geen verplichtingen en wel een erkende opleiding tot rijinstructeur in Utrecht

Dus geen verplichte contacturen of onhandige afspraken met je mentor. Dat is toch wel zo prettig, leren wanneer het jij er tijd voor hebt? Wil jij rijinstructeur in Utrecht worden, maar klinkt studeren als een hele opgave? Dan is online studeren wat voor jou!

Rij-instructeur opleidingen in Utrecht

Als je rijinstructeur in Utrecht wilt worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze opleiding leren wij jou alles over de aspecten die naar voren komen wanneer jij als rijinstructeur in Utrecht aan de slag gaat.

Omdat wij onze opleiding hebben opgedeeld in duidelijke fases weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. Het was nog nooit zo aantrekkelijk om aan een opleiding tot rijinstructeur in Utrecht te beginnen.

Oké, je wilt vandaag nog beginnen? Geen probleem! Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.