Inloggen studenten

Wil jij rij-instructeur worden in Rotterdam?

Onlinestuderen.com helpt je daarbij. Wij bieden een door het CBR erkende opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam. Maar dan thuis. Of onderweg. Of op vakantie. Het maakt niet uit waar je bent: zolang je een internetverbinding hebt, kunnen wij je opleiden tot rij-instructeur in Rotterdam.

Online je diploma's halen voor rijinstructeur in Rotterdam

Waarom je voor Onlinestuderen.com zou kiezen? Dat is makkelijk: bij ons begin je wanneer je wilt en waar je wilt. Dàt is het gemak van OnlineStuderen.com. Daarnaast heb je je eigen mentor die je met raad en daad terzijde staat terwijl je met je opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam bezig bent. Voor de praktijkmodules plannen we samen met jou de lessen in. Uniek is dat onze opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam dankzij RIS erkend is door het CBR en helemaal up-to-date. Wist je bijvoorbeeld dat wij als enig opleidingsinstituut de nieuwe Rijopleiding in Stappen (RIS) aanbieden? Deze nieuwe manier van lesgeven heeft een hoger slagingspercentage. Met ook deze opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam op zak ben je verzekerd van tevreden leerlingen.

Jij wilt vandaag nog beginnen aan de opleiding tot rij-instructeur in Rotterdam? Geen probleem.

Je studeert bij ons, dus jij bepaalt. Wij zorgen er altijd voor dat je alle studiematerialen tot je beschikking hebt en persoonlijk wordt geholpen als je iets niet snapt. Dat is Onlinestuderen.com: Thuis leren met het vertrouwen van een klaslokaal.

Je wilt meer over ons opleidingsaanbod te weten komen?

Neem alvast een kijkje in ons aanbod aan online opleidingen voor de transportsector. Wij bieden namelijk opleidingen aan voor rij-instructeurs in alle takken van de rijschoolbranche.

Lees hieronder hoe onze rijinstructeur opleiding in Rotterdam eruit ziet of vul het aanmeldformulier in om vandaag nog met de opleiding te beginnen!

Het gemak van online leren

Onze online opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam brengt twee grote pluspunten met zich mee.

Digitaal

Ten eerste is de opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam altijd te volgen, zolang je maar een internet verbinding hebt. Onze handige App Memotrainer helpt je te studeren. Iedere dag ontvang je van ons op je smartphone een aantal oefenvragen. Zo weet je precies hoe goed je de stof beheerst. Ben je er nog niet klaar voor? Niks aan de hand, je bepaalt zelf wanneer je examen doet.

Geen vaste lesmomenten

Het tweede voordeel is dat wij geen vaste lesmomenten hanteren. Je kunt dus op ieder moment instappen in de opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam. Daarnaast is al het contact met je mentor digitaal. Jouw vorderingen worden online beoordeeld en via je mentor krijg je duidelijke feedback over je behaalde resultaten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Geen verplichtingen en wel een erkende opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam

Dus geen verplichte contacturen of onhandige afspraken met je mentor. Dat is toch wel zo prettig, leren wanneer het jou uitkomt?
Wil jij rijinstructeur in Rotterdam worden, maar ben je geen typische student? Dan is online studeren wat voor jou!

Rijinstructeur opleidingen in Rotterdam

Als je rijinstructeur in Rotterdam wilt worden, kunnen wij je op weg helpen. Tijdens onze opleiding als rijinstructeur in Rotterdam zal je alles leren over de aspecten die naar voren komen wanneer jij als rijinstructeur in Rotterdam aan de slag gaat.

Omdat wij onze opleiding hebben opgedeeld in duidelijke fases weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Het was nog nooit zo eenvoudig om een opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam te volgen.

Je wilt vandaag nog beginnen? Geen probleem. Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.