Inloggen studenten
Chauffeurssopleidingen

Over ons

Een leven lang leren. Dat doen wij zelf ook. OnlineStuderen.com ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten en korte cursussen voor de rijschoolbranche, transport en logistiek. En nog steeds leren we van elk project, klein of groot.

Begonnen met het uitgeven van CD-roms hebben we ons inmiddels doorontwikkeld tot een professionele ontwikkelaar en uitgever van trainingsmateriaal, waarbij het leerrendement voor de studenten voorop staat. Omdat veel van onze producten opleiden naar een diploma, willen we onze studenten helpen het beste leerresultaat te halen op de examens bij bijvoorbeeld CBR, CCV en IBKI Examenservices.

Wij maken van jouw opleiding de perfecte e-learning

OnlineStuderen.com is naast het bieden van opleidingen aan studenten gespecialiseerd in het ontwikkelen van een online leeromgeving voor organisaties, zowel e-learning als blended learning. Ook voor jouw organisatie kunnen we een werkende online leeromgeving neerzetten. Vrijblijvend meer weten over deze mogelijkheden? Bel 030-6042514 en maak een afspraak voor een demo.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent met een hands on mentaliteit? Heb jij het in je om leren leuk te maken? En ben jij een projectmanager e-learning of een opleidingskundige en wil jij graag aan de slag bij een groeiend bedrijf? Stuur alvast je cv en motivatiebrief naar info@onlinestuderen.com (t.a.v. Gijs Kantelberg). Als jij een talent bent (jong of oud) nemen we altijd contact met je op.