Inloggen studenten
Opleiding rij-instructeur
Je vindt het leuk om een ander iets te leren? Laat je omscholen tot rijinstructeur

In ‘t kort:

Vooropleiding
Minimaal VMBO gl of tl of doe een geschiktheidstest

Overige kosten
Examengelden bedragen € 1.075,-

Betaling
Ineens of 8 maandelijkse termijnen van € 375,-

Tarieven

De opleidingskosten bedragen

€ 2.995,-

Opleiding tot rij-instructeur

Rijles geven is veel meer dan een ander rijvaardigheid aanleren. Het is een uitdaging om leerlingen op te leiden tot verantwoordelijke en sociale weggebruikers. Goede rij-instructeurs – mannen en vrouwen – kunnen zo aan de slag, ook in deeltijd.

Inhoud opleiding
Je studeert in eigen tempo en bepaalt dus je wekelijke studiebelasting. De e-learning tot rij-instructeur bestaat uit drie fases. OnlineStuderen.com leidt je op vanuit de ideale basis: kennis. Vaardigheden leer je aan tijdens de praktijkmodules, die verzorgd worden door De VerkeersAcademie, het topinstituut voor iedereen die rij-instructeur is of dat wil worden.

Fase 1A                : theorietoets Vakkennis
Fase 1B                : rijproef (zelf rijden)

De theorie van Fase 1A leer je via internet. Je studeert aan de hand van interactieve video's, animaties en duizenden oefenvragen. In je eigen tempo en waar en wanneer je maar wilt.  Fase 1B bestaat uit rijlessen en een rijexamen, waarin je laat zien dat je goed kunt autorijden.

Fase 2A: theorietoets Lesvoorbereiding
Fase 2B: theorietoets Lesuitvoering

De theorie van Fase 2 volg je online, zodat je snel en makkelijk je opleiding vervolgt.

Fase 3: Praktijkmodule
Je loopt 40 uur stage bij een rijschool naar keuze. In onze lesauto’s bereiden we je voor op je examen. Zo maken we gegarandeerd een betere rij-instructeur van je!

Vooropleiding
Om examens af te kunnen leggen moet je minimaal een VMBO gl of tl of een gelijkwaardig diploma kunnen overleggen. Ben je niet in het bezit van deze diploma’s, leg dan bij het exameninstituut een geschiktheidstest af. Deze competentietoets kunnen wij voor je aanvragen.

Klaar voor de toekomst: RIS
Het CBR heeft de Rijopleiding In Stappen ingevoerd. Hiermee leren leerlingen stap-voor-stap autorijden en zijn ze veel beter voorbereid op het verkeer. Met jouw diploma van OnlineStuderen.com ben je als het ware erkend door het CBR om les te geven bij RIS-rijscholen. Een belangrijk extra pluspunt dat alleen wij bieden!

Persoonlijke begeleiding
Bij OnlineStuderen studeer je altijd met intensieve begeleiding en krijg je een persoonlijke mentor vanuit De VerkeersAcademie toegewezen die je helpt. Deze mentor staat te allen tijde voor je klaar. Je kunt je hem/haar bij vragen gewoon bellen of mailen. 

Start direct!
Met de e-learning kun je direct starten. Je bepaalt jezelf waar en wanneer je studeert. Het lesmateriaal is hetzelfde als bij klassikaal onderwijs. Alle toetsen maak je online. De antwoorden krijg je direct op je scherm te zien. Zo weet je meteen of je de leerstof voldoende beheerst. Tijdens de praktijkmodules op één van onze vestigingen leer je de theorie direct om te zetten in de praktijk. Je hebt maar liefst 12 maanden toegang tot de online leeromgeving. Deze toegang is steeds te verlengen.

Profiteer van lage opleidingskosten
De totale opleidingskosten voor fase 1, 2 en 3 bedragen € 2.995,-. OnlineStuderen.com kent geen verborgen kosten. Ook rekenen wij geen extra lesgeld in geval van een herexamen.

Betaling in termijnen mogelijk
Betalen kan ook in 8 maandtermijnen van € 375,-.

Examenkosten
De bijkomende examenkosten brengen wij per fase in rekening wanneer we de examens voor je aanvragen.

De voordelen op ‘n rij

  • Betrouwbaar met 25 jaar ervaring
  • Studeren waar en wanneer je wilt
  • Begeleiding door je eigen persoonlijke mentor
  • Voordeliger dan klassikaal studeren
  • Memotrainer; extra oefenen via je smartphone

Meer informatie?

Bel 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com