Inloggen studenten
herintrederstraject categorie b
Is je WRM bevoegdheidspas verlopen? Al binnen 8 weken opnieuw bevoegd. Start vandaag nog!

In ‘t kort:

Voorwaarden
Je WRM bevoegdheidspas mag niet langer dan vijf jaar verlopen zijn

Overige kosten
Geen verborgen kosten, geen extra lesgeld bij herexamen theorie

Betaling
Ineens of in maandelijkse termijnen vanaf € 375,-

Tarieven

Opleidingskosten vanaf

€ 2.995,-

Herintrederstraject cat. B

Is je WRM bevoegdheidspas verlopen? En wil je toch weer ontzettend graag aan het werk als rijinstructeur? Dan kun je bij ons via e-learning óf blended learning het herintrederstraject voor rijinstructeurs volgen. Na het succesvol doorlopen van dit traject ontvang je opnieuw je WRM pas en ben je weer bevoegd om als rijinstructeur les te mogen geven.

Wanneer kun je als rijinstructeur herintreden?
Niet iedereen komt in aanmerking om via het herintrederstraject opnieuw rijinstructeur te worden. Om het herintrederstraject te mogen volgen, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo mag je WRM bevoegdheidspas niet langer dan vijf jaar verlopen zijn.

Let op!
Als je alle examens hebt behaald, krijg je ook je eventuele andere categorieën weer terug.

Blended learning of e-learning
In samenwerking met De VerkeersAcademie kunnen wij je het herintrederstraject in twee verschillende studiemethoden: blended learning en e-learning. Afhankelijk van de gekozen methode kun je al binnen acht weken opnieuw je WRM-pas op zak hebben.

Blended learning E-learning (direct starten)

Blended Learning staat voor de ideale studiemix tussen klassikaal onderwijs en studeren via het internet. Je komt eens per twee weken op donderdag naar school. Ben je doordeweeks te druk? Dan is het ook mogelijk om eens per drie weken op zaterdag naar school te komen. In de tussentijd bereid je jezelf thuis voor op de volgende les en maak je huiswerk.

Met de e-learning bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Alle toetsen maak je online. De antwoorden krijg je direct op je scherm te zien. Zo weet je meteen of je de leerstof voldoende beheerst. Kom je ergens niet uit? Dan staat er een docent voor je klaar.Tijdens de praktijkmodules op één van onze vestigingen leer je de theorie direct om te zetten in de praktijk.

Inhoud herintrederstraject

Fase 1A:                                      theorietoets Vakkennis
Fase 1B:                                      rijproef (zelf rijden)

De theorie van Fase 1A leer je via internet. In je eigen tempo en waar en wanneer je maar wilt.  Fase 1B bestaat uit rijlessen en een rijexamen, waarin je laat zien dat je goed kunt autorijden. De lessen worden verzorgd door De VerkeersAcademie.

Fase 2A:                                      theorietoets Lesvoorbereiding
Fase 2B:                                      theorietoets Lesuitvoering

De theorie van Fase 2 volg je online, zodat je snel en makkelijk je opleiding vervolgt.

Fase 3A                                       praktijktoets Praktijkles geven
De praktijklessen volg je bij De VerkeersAcademie.

Persoonlijke begeleiding
Bij OnlineStuderen studeer je altijd met intensieve begeleiding en krijg je een persoonlijke mentor vanuit De VerkeersAcademie toegewezen die je helpt. Deze mentor staat te allen tijde voor je klaar. Je kunt je hem/haar bij vragen gewoon bellen of mailen. 

Lestijden en startdata

Bij blended learning op een werkdag kom je eens per twee weken naar school. Bij blended learning op zaterdag is dit eens in de drie weken. Dat verklaart het verschil in studieduur.

Profiteer van lage opleidingskosten
De totale opleidingskosten bedragen voor de e-learning € 2.995,- en voor de blended learning € 3.590,-. Voor het examen wordt € 985,- gerekend. OnlineStuderen.com kent geen verborgen kosten of verrassingen. Wij rekenen geen extra lesgeld in geval van een herexamen. Het is mogelijk om in termijnen vanaf € 375,- te betalen.

Startdata
Als je het herintrederstraject via e-learning wilt volgen, kun je direct starten. Kies je liever voor een klassikale of blended opleiding, kijk dan hier voor de startdata.

De voordelen op ‘n rij

  • Betrouwbaar sinds 1996
  • Studeren waar en wanneer je wilt
  • Begeleiding door je eigen persoonlijke mentor
  • Voordeliger dan klassikaal studeren
  • Memotrainer; oefenen via je smartphone

Meer informatie?

Bel 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com