Inloggen studenten
De compleetste opleiding voor slechts 399,-

In ‘t kort:

Een goede voorbereiding is 90% van het succes

Vooropleiding

Goede kennis van de Nederlandse taal

Inhoud opleiding

Financieel Management, Calculatie, Personeelsmanagement, Bedrijfsmanagement, Wegvervoer Goederen (nationaal en internationaal)

Tarieven

Alle 6 modules voor slechts € 399,-

€ 399,-

Transportondernemer

Je NIWO-vergunning aanvragen

Je wilt eigen rijder worden? Dat is een spannende stap. Je slaat een nieuwe weg in naar een andere toekomst.

En om goed voorbereid te zijn op die toekomst, kies je voor de beste start. Daarom kies je voor OnlineStuderen.com. Studeren via internet is makkelijk, snel en voordelig.

Begeleiding tijdens de opleiding Transportondernemer

Bij OnlineStuderen.com sta je er namelijk niet alleen voor. Persoonlijke begeleiding vinden wij heel erg belangrijk. Je krijgt daarom een eigen mentor toegewezen. Hij zal je tijdens de opleiding begeleiden wanneer je dat wilt. Ook kunnen wij je helpen bij het aanvragen van uw examens.

Inhoud van de opleiding Beroepsgoederenvervoer

De opleiding Beroepsgoederenvervoer bestaat uit 6 modules. Je bestudeert de leerinhoud op een actieve en afwisselende wijze en daarna oefen je de leerstof aan de hand van vele verschillende vragen.

De modules ‘calculatie’ en ‘financieel management’ bevatten zogenaamde ‘oefenpractica’. Naast vragen bevatten deze practica oefenopdrachten om je in de gelegenheid te stellen de basiskennis en vaardigheid met betrekking tot calculatie en boekhouden eigen te maken. Naast de verwerkingsvragen en oefenpractica zijn er eindtoetsen.

Eindtoetsen hebben een dubbele functie. Enerzijds vormen ze een herhaling van het geleerde en anderzijds is het een voorbereiding op het examen. De toetsen kun je zo vaak maken als nodig is. Als je een voldoende scoort voor deze toetsen, ben je goed voorbereid op het examen. De eindtoetsen worden bewaard in een speciale map, waartoe alleen jij en je mentor toegang hebben.Op deze manier houdt het team van OnlineStuderen.com overzicht over je vorderingen.

Tarieven getuigschrift Beroepsgoederenvervoer

De opleiding tot transportondernemer kost € 399.

De zes examens leg je af via het CCV, een divisie van het CBR. De examenkosten zijn niet inbegrepen in de bovengenoemde bedragen.

Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Ook betaalt de fiscus met je mee. Je voordeel kan oplopen tot ruim 200 euro.

Zet je eerste stap naar een nieuwe toekomst en schrijf je in.

Vrijstellingen beroepsgoederenvervoer

Heb je vrijstellingen voor bepaalde modules? Dan ben je nog goedkoper uit en betaal je alleen voor die modules die je nog moet volgen. Bel ons voor advies via 030-6042514. We helpen je graag op weg.

De voordelen op ‘n rij

  • Sinds 1996 ontwikkeld tot hèt opleidingsinstituut op internet
  • Meer dan 2000 cursisten hun diploma behaald
  • Persoonlijke mentor
  • Sneller, goedkoper en makkelijker
  • Altijd up-to-date

Meer informatie?

U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030-604 2514 of door een mail te sturen naar: info@onlinestuderen.com .