Inloggen studenten
Opleiding vrachtwagenchauffeur
Je wilt vrachtautochauffeur worden? Dan is de opleiding van OnlineStuderen.com voor jou de juiste keus. Onze opleiding is sneller, makkelijker en goedkoper.

In ‘t kort:

Opleiding met baangarantie

Vooropleiding

Er gelden geen wettelijke toelatingseisen. Motivatie; dat is het allerbelangrijkste.

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat uit drie  theoriemodules en drie praktijkexamens.

Tarieven

De totale opleidingskosten van de theoriemodules bedragen

€ 595,-

Opleiding tot vrachtautochauffeur

Er ontstaat een heel groot tekort aan goede vrachtautochauffeurs. Werkgeversorganisaties voorspellen dat dit tekort oploopt naar 55 duizend chauffeurs. Om dat grote tekort op te vullen zijn wij namens werkgevers in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde mensen. Dankzij onze studiemethode op internet hebben we gemerkt dat kandidaten met uitstekende cijfers slagen voor hun examens.

Vooropleiding

Er geldt voor deze opleiding geen toelatingseis qua vooropleiding. Het is wel nodig om al in het bezit te zijn van een rijbewijs B (personenauto).

Inhoud opleiding

De chauffeursopleiding van OnlineStuderen.com: snel, makkelijk en voordelig. De opleiding is geschikt gemaakt voor iedereen die vrachtautochauffeur wil worden. De lessen bevatten veel clips en foto’s; één foto zegt vaak meer dan duizend woorden.

De meeste teksten zijn ingelezen. Dit betekent dat je deze teksten kunt laten voorlezen. Voor mensen die moeite hebben met het lezen vanaf een scherm is dat dé oplossing.

Tijdens je opleiding maak je honderden oefenopdrachten, waardoor je precies inzicht krijgt in hoe je ervoor staat. Ook maak je proefexamens, waardoor je een perfect beeld krijgt van wat je kunt verwachten van de examens bij het CCV, een divisie van het CBR.

De praktijkmodules volg je in overleg met ons in je eigen regio. En dat is erg prettig natuurlijk.

Uw eigen mentor

Persoonlijke begeleiding vinden wij heel erg belangrijk. Je krijgt daarom een eigen mentor toegewezen. Hij zal je tijdens de opleiding begeleiden. Zodra je vragen heeft, neem je contact met hem op.

Tarieven

Studeren via OnlineStuderen.com is tot achthonderd euro goedkoper dan les krijgen in een vaak volle klas. Zie voor een prijsvergelijk onderstaand schema:

Module

OS.com

VTL

Vakbekwaamheid 1

€ 250,= en 50 lesuren

€ 726,= en 36 lesuren

Vakbekwaamheid 2

€ 250,= en 25 lesuren

€ 463,= en 18 lesuren

Vakbekwaamheid 3

€ 150,= en 15 lesuren

€ 199,= en 3 lesuren

Totaalpakket

Vakbekwaamheid 1, 2 en 3

€ 595,= en 90 lesuren*

€ 1388,= en 57 lesuren

*bij inschrijving voor de drie modules tegelijkertijd

Prijsvergelijk op 09-02-2012

Betalen in termijnen

Het is mogelijk de cursuskosten te spreiden. Je betaalt dan in drie termijnen. De eerste termijn is € 250,=. De tweede termijn is eveneens € 250,= en de laatste termijn is € 150,=. Betaalt u de drie modules ineens, dan krijgt u ruim € 50,= korting. Je betaalt dan slechts € 595,=.

De voordelen op ‘n rij

  • Sinds 1996 ontwikkeld tot hèt opleidingsinstituut op internet
  • Meer dan 2000 cursisten hun diploma behaald
  • Persoonlijke mentor
  • Sneller, goedkoper en makkelijker
  • Rij-instructeur Auto blended

Meer informatie?

U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030-604 2514 of door een mail te sturen naar: info@onlinestuderen.com .