Inloggen studenten
Camoperrijbewijs e-learning thuisstudie
Complete e-learning uit te breiden met een volledige praktijkopleiding in jouw regio

In ‘t kort:

Theorie
Start wanneer je wil

Praktijkmodule
De rijopleiding doe je in jouw regio bij gespecialiseerde partners

Tarieven

Inclusief beide theorie-examens

€ 349,-

Camperrijbewijs

Voor wie?

Heerlijk door Europa toeren met een camper en heb je daarvoor je camperrijbewijs (C1) nodig? Of wil je je rijbewijs halen voor de lichte vrachtauto? Dan is deze opleiding van OnlineStuderen jou op het lijf geschreven. Makkelijke en gebruiksvriendelijke e-learning met honderden oefeningen en toetsen.
 

Inhoud

De e-learning voor het camperrijbewijs bestaat uit twee onderdelen. OnlineStuderen.com leidt je op vanuit de ideale basis: kennis. Vaardigheden leer je aan tijdens de praktijkmodule.

Module 1: Verkeer en techniek
De theorie eer je via internet. In je eigen tempo en waar en wanneer je maar wilt.  Dankzij de persoonlijke begeleiding van je mentor heb je altijd je eigen coach binnen handbereik.

Module 2: Administratie
De theorie van Fase 2 volg je online, zodat je snel en makkelijk je opleiding vervolgt. Dankzij handige clips krijg je extra ondersteuning in de leerstof. Tel daarbij de honderden oefeningen en toetsvragen bij op en je weet dat je gaat slagen.

Praktijkmodule

De praktijkmodule volg je bij jou om de hoek. OnlineStuderen.com werkt voor het camperrijbewijs met praktijkopleiders in het hele land. Zoals:

Rijscholen, aangesloten bij de FAM vind je in alle provincies
Wierks, Dordrecht
Bruinsma, Utrecht
Kemp, Lelystad

Persoonlijke begeleiding

Bij OnlineStuderen.com sta je er niet alleen voor. Tijdens je opleiding heb je een vaste mentor die je kan helpen bij je studie. Elke werkdag is hij berreikbaar via de leeromgeving. Heb je een vraag? Meld het hem en je krijgt direct antwoord van hem. Daarnaast vragen we voor jou de theorie-examens aan. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw studie.

Memotrainer

In de leerstof vind je honderden oefeningen en ook nog toetsen en examentrainingen. Daarnaast installeer je op je tablet of telefoon de handige memotrainer. Deze stelt je verdeeld over de dag vijf vragen over de leerstof. Dat helpt je om de leerstof nog beter te onthouden.

Leesondersteuning

Wat het leren ok makkelijker kan maken is het gebruik van de leesondersteuning. Heb je last van dyslexie of moeite met lezen, dan is de leesondersteuning een fijne tool om toch fijn te kunnen studeren.

Start direct

Het voordeel van een thuisstudie Camperrijbewijs is dat je direct kunt starten. Meld je aan via ons aanmeldformulier en wij gaan meteen voor je aan de slag. Heb je nog vragen? Bel ons dan via 030-6042514.

Profiteer van lage opleidingskosten

Studeren via internet is leuker, makkelijker en ook voordeliger dan een klassikale opleiding. Beide theoriemodules volg je al voor 349 euro. Dat is inclusief beide theorie-examens die we ook nog eens voor jou aanvragen bij het CBR.