Inloggen studenten
Thuisstudie opleiding tot rij-instructeur

Opleidingen

Snel, voordelig en gemakkelijk online studeren

Online leren of e-learning is een succesvolle leermethode, die snel wint aan populariteit. Logisch ook, want online leren is snel, voordelig en gemakkelijk. Bij OnlineStuderen.com haalden al meer dan 2.000 mensen hun diploma.

Effectief leren
E-learning is een moderne vorm van afstandsonderwijs via internet. Zeer effectief, doordat we werken met volop illustratiemateriaal, videoclips, links naar informatie, verschillende soorten verwerkingsopdrachten, toetsen met onmiddellijke feedback, een oefen-app etc.

Starten en leren wanneer het jou uitkomt
Bij OnlineStuderen.com kun je beginnen met je opleiding en leren wanneer het jou uitkomt. Op zelfgekozen tijdstippen bovendien. Omdat je niet hoeft te reizen naar studiebijeenkomsten, gaat er geen kostbare tijd verloren.

We doen het samen
Bij OnlineStuderen.com sta je er tijdens je opleiding niet alleen voor. Je eigen mentor begeleidt je en is altijd bereikbaar via e-mail of telefoon.

Praktijk op locatie
Voor je praktijklessen kom je naar een van onze opleidingslocaties. Hier maak je kennis met je medecursisten.

Lagere kosten, minder studietijd
Een opleiding van OnlineStuderen.com is goedkoper dan klassikaal leren. En in veel gevallen bespaar je meer dan 30% op je studietijd.

Blended Learning; het beste van twee werelden
Vind je het prettig om ook een aantal cursusbijeenkomsten te volgen? Volg dan je opleiding in de vorm van Blended Learning. Dan combineer je je studie via internet met klassikaal onderwijs. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van e-learning én van de voordelen van klassikaal onderwijs!

De voordelen op ‘n rij

  • Betrouwbaar met 20 jaar ervaring
  • Studeren waar en wanneer je wilt
  • Begeleiding door je eigen persoonlijke mentor
  • Voordeliger studeren
  • Memotrainer; oefenen via je smartphone

Meer informatie?

Bel 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com