Inloggen studenten

Taxi opleiding Amsterdam

Heb jij er ook altijd al van gedroomd om taxichauffeur of –ondernemer te worden? Dan bieden wij de opleiding die bij je past voor een zeer aantrekkelijke prijs. Om er zeker van te zijn dat je de taxi opleiding in Amsterdam met succes af rond richten wij ons voornamelijk op de stof die veelal wordt getoetst in het examen.

Het volgen van de taxi opleiding Amsterdam

Wij bieden een vrij brede opleiding die het niet alleen mogelijk maakt om taxichauffeur te worden, maar ook om een taxi ondernemer te worden. Je kunt met ons diploma dus meerdere kanten op. Om ervoor te zorgen dat we niet te veel tijd verliezen aan het leren van onnodige stof, richten we ons al tijdens de opleiding op de stof die veelal terug komt in het examen.

Onze taxi opleiding Amsterdam bestaat uit een vijftal onderdelen die door middel van het bestuderen van de stof, het maken van opdrachten en het oefenen van toetsen worden aangeleerd. De toetsen die wij aanbieden kun je meerdere malen maken en worden opgeslagen in een persoonlijk dossier die alleen jij en de docent kunnen inzien. Op deze manier kun je je eigen voortgang beter in de gaten houden en krijg je de kans om de onderdelen waar je veel moeite mee hebt extra te oefenen. Als je de eindtoets met goed gevolg aflegt kun je er bijna zeker van zijn dat je het examen ook met succes zal afronden.

De taxi opleiding Amsterdam is een leuke opleiding tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De prijs zal dus ook zeker geen reden zijn om van de opleiding af te zien. Wil je graag meer informatie of je inschrijven voor de taxi opleiding Amsterdam? Neem dan contact met ons op of schrijf je in voor de taxi opleiding Amsterdam via onze website!