Inloggen studenten

Taxi ondernemersdiploma

Wil je een eigen bedrijf als taxi ondernemer beginnen? Dan is het zaak om een taxi ondernemersdiploma te behalen op een gemakkelijke, snelle en vooral voordelige manier. Wij kunnen je de opleiding bieden die aan deze kenmerken voldoet, waardoor jij kunt uitgroeien tot een succesvolle taxi ondernemer.

De vereisten voor een taxi ondernemer

Niet iedereen kan taxi ondernemer worden, hiervoor heb je namelijk een vergunning nodig. Om voor deze vergunning in aanmerking te komen, moet je aan een aantal vereisten voldoen.

Ten eerste moet je beschikken over een Verklaring omtrent Gedrag. Deze verklaring kun je aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven. Daarnaast moet je je taxibedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel en tot slot moet je beschikken over de eis van vakbekwaamheid. Om aan deze eis te voldoen kun je onze opleiding “Taxi ondernemer” volgen.

Opleiding taxi ondernemer

De opleiding die wij aanbieden beschikt over een vijftal modules. Om deze vijf modules met succes af te sluiten is het de bedoeling dat je de stof goed bestudeerd en oefent. Dit doe je door regelmatig verschillende opdrachten te maken en praktijk oefeningen te doen. Tot slot wordt de cursus afgesloten met een eindtoets. Deze eindtoets kun je zo vaak als je wilt maken, als je de eindtoets iedere keer met succes behaald is er een grote kans dat je het examen op je gemak haalt.

Zoals al eerder aangegeven vinden wij het belangrijk dat de opleiding gemakkelijk, snel en voordelig is. Om deze reden richten we onze aandacht voornamelijk op de stof die veel voorkomt in de examens die afgelopen jaren zijn afgenomen. Verder bieden we de cursus voor een zeer voordelig tarief aan, waardoor het in principe voor iedereen betaalbaar is.

Wil je ook graag wat meer informatie over de cursus die wij aanbieden voor het behalen van een taxi ondernemersdiploma? Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Ook kun je je inschrijven via onze website voor het volgen van de cursus.