Inloggen studenten

Rijschool opleiding

Wanneer je altijd al gedroomd hebt van een eigen rijschool, doe dan de rijschool opleiding. Deze opleiding geeft je de kans en de mogelijkheid om je droom te verwezenlijken. Wanneer je graag een rijschool wilt opzetten dan heb je daarvoor deze opleiding nodig, en wanneer je het diploma hebt gehaald kun je direct aan de slag!

Er zijn verschillende redenen om de opleiding te doen, zo maakt deze opleiding het eenvoudiger om een baan te vinden als rijinstructeur en kun je een eigen rijschool opzetten. De markt omtrent rijopleidingen staat bekend als lonend omdat erg veel mensen graag hun rijbewijs willen halen en hiervoor afhankelijk zijn van een rijschool. Dit zorgt er dan ook voor dat het een stabiele business is waar veel werk in te vinden is. 

Een goede rijschool opleiding begint bij onlinestuderen.com

Wanneer je de rijschool opleiding bij ons volgt geniet je van verschillende voordelen zoals de mogelijkheid om thuis te studeren, en de praktijklessen te krijgen van een bekend opleidingsinstituut in deze markt “De Verkeersacademie”.

Het diploma dat je haalt is landelijk aanvaard, en helpt je bij het vinden van een baan als rijinstructeur of rijschool eigenaar. Je leert de fijne puntjes van het vak die je uiteindelijk in de praktijk kunt toepassen!

De totaalprijs van een rijschoolopleiding is €2995 en kan ook gespreid worden betaald in 8 termijnen. Het genoemde bedrag is het totaalbedrag, en wanneer je in 1 keer slaagt voor de onderdelen dan zou je voor dit bedrag het diploma op zak kunnen hebben! 

Schrijf je in voor de rijschool opleiding of neem contact met ons op

Een inschrijving is snel geregeld via onze website en ook is er de mogelijk om gelijk op een veilige manier te betalen zodat de opleiding nog sneller kan beginnen. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch en via e-mail bereiken voor vragen wanneer je meer informatie wilt of graag met de hulp van een medewerker wilt inschrijven. Bel ons op 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com.