Inloggen studenten

Rijinstructeur opleiding Den Haag en Rotterdam

Op zoek naar een goede en kwalitatieve rijinstructeur opleiding Den Haag en Rotterdam? Dan is het zeker aan te raden om deze pagina goed door te lezen, want wanneer je op zoek bent naar een goede en kwalitatieve rijinstructeur opleiding dan ben je bij onlinestuderen.com aan het juiste adres.

Rijinstructeur worden is een goede manier om een leuke baan te kunnen vinden met veel afwisseling en tevens een goede mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met een eigen rijschool. De mogelijkheden van een rijinstructeur zijn zeer uitgebreid en daarom is de rijinstructeur opleiding Den Haag en Rotterdam dan ook erg populair. 

Snel aan de slag met de rijinstructeur opleiding Den Haag en Rotterdam

Via onlinestuderen.com kun je snel beginnen met de opleiding doordat het theoriegedeelte online te volgen is. Dit maakt het beginnen aan de opleiding een stuk een eenvoudiger en sneller, en kan er ook voor zorgen dat je des te sneller in het bezit bent van het landelijk erkende rijinstructeur diploma.

De hele opleiding is te volgen via onlinestuderen.com en het praktijkgedeelte wordt verzorgd door De Verkeersacademie welke bekend staat als opleidingsinstituut van zeer hoge kwaliteit in de rijscholen branche, dit zorgt onder andere voor een grotere slaagkans. Daarnaast bieden wij nog een groot voordeel, zo kun je bijvoorbeeld de opleiding afbetalen in termijnen of per module.

Vooropleiding

Ben je in het bezit van minimaal een VMBO diploma en kun je dit ook aantonen? Dan zal je zeker worden aangenomen voor de opleiding. Wanneer je niet in het bezit bent van een VMBO diploma of een soortgelijk diploma, dan kun je deel nemen aan een geschiktheidstest. Deze test kunnen wij voor je aanvragen. 

Contact opnemen over de rijinstructeur opleiding Den Haag en Rotterdam

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze opleiding? Neem dan even contact met ons op zodat we meer informatie kunnen verstrekken over de opleiding. Natuurlijk kun je ook direct een inschrijving doen en zo snel mogelijk aan de slag!