Inloggen studenten

Niwo vergunning opleiding en aanvraging

Je moet over een Niwo vergunning beschikken als je goederen vervoert voor derden of als de goederen die je vervoert meer dan 500 kilo bedragen. Om een Niwo vergunning aan te vragen moet je gezien worden als iemand die vakbekwaam is. Wij kunnen je hiermee helpen met onze opleiding Niwo vergunning opleiding en aanvraging.

De Niwo vergunning opleiding

Tijdens de opleiding komen een aantal modules ter sprake die je nodig hebt om in aanmerking te komen voor een Niwo vergunning. Om ervoor te zorgen dat de slagingskans zo groot mogelijk is worden er tijdens de lessen de stof klassikaal bestudeerd, opdrachten gemaakt en eerdere examens gemaakt en besproken. Dit zodat we ons voornamelijk richten op de onderdelen die regelmatig in het examen worden getoetst en we niet al te veel tijd kwijt zijn aan het bespreken van de minder belangrijke onderdelen. Als je eenmaal de juiste papieren hebt behaald om aan te tonen dat je vakbekwaam bent is het alleen nog maar zaak om aan te tonen dat je betrouwbaar bent met een Verklaring van Gedrag en dat het bedrijf waarvoor je werkt is ingeschreven bij de Kamer van koophandel.

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat je snel, gemakkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief de opleiding Niwo vergunning opleiding en aanvraging behaalt. Wij zullen er dan ook van alles aan doen om dit ook te realiseren.

Het aanvragen van de Niwo vergunning

Als je in bezit bent van het diploma Niwo vergunning kun je beginnen met het aanvragen van de Niwo vergunning. Uiteraard willen je hierbij helpen en zijn we bereid om tijdens het aanvragen van de vergunning te ondersteunen.

Wil je graag wat extra informatie over de opleiding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor deze opleiding via de website.