Inloggen studenten

Motorrijinstructeur worden

Ben je al werkzaam als rijinstructeur en zou je graag motorrijinstructeur worden? Wanneer je al in het bezit bent van de bevoegdheidspas rijinstructeurs kun je als vervolgopleiding kiezen voor motorrijinstructeur worden.

De papieren die je nodig hebt om motorrijinstructeur te worden kun je halen wanneer je in het bezit bent van een motorrijbewijs en de bevoegdheidspas rijinstructeurs. Wanneer je deze pas bijvoorbeeld niet hebt, dan zal je eerst een rijinstructeur opleiding moeten volgen, de opleiding motorrijinstructeur is namelijk een vervolgopleiding. 

Motorrijinstructeur worden kan bij onlinestuderen.com

Wil je snel motorrijinstructeur worden dan is onlinestuderen.com zeker een goede keuze. Met de jarenlange ervaring op dit gebied is de lesstof voor cursisten vaak makkelijker te onthouden en is ook de kans van slagen aanzienlijk hoger!

Motorrijinstructeur worden heeft verschillende voordelen, zo verbreed je bijvoorbeeld je vakkennis en kan een rijschool je op zowel autorijlessen als motorrijlessen inzetten waardoor de kans groter zal zijn dat je wordt aangenomen bij rijscholen. Heb je een eigen rijschool? Dan kun je na het behalen van dit diploma ook motorrijlessen aanbieden. 

Kosten motorrijinstructeur worden

De opleiding bestaat uit 3 fasen namelijk, fase 1a “Het theoriegedeelte”, fase 1b en 1c “Het praktijkgedeelte” en fase 3 “lesgeven”. Het zijn aparte onderdelen die samen de hele opleiding vormen. Dit zijn de prijzen, fase 1a: €395, fase 1b en 1c €695 en fase 3 €750. In totaal kost de gehele opleiding €1840.

Onlinestuderen.com biedt drie betaalmogelijkheden. Betalen in 1 keer, betalen in 5 termijnen en betalen per module. 

Wil je snel een motorrijinstructeur worden neem dan contact op!

Wij begrijpen dat je er even over moet nadenken voordat je besluit om jezelf in te schrijven, en beantwoorden dan ook graag al je vragen omtrent onze opleidingen en de opleiding motorrijinstructeur worden. Bel ons op 30-604 2514 of stuur een mail naar info@onlinestuderen.com dan zullen wij ons best doen om je te helpen bij je keuze.