Inloggen studenten

Kosten opleiding tot rijinstructeur

Wanneer je graag rijinstructeur zou worden en hier een opleiding voor zou willen volgen dan is natuurlijk de volgende vraag wat de kosten voor een opleiding tot rijinstructeur zijn. Vaak is dit dan ook een onduidelijk punt waar je tegenaan zult lopen wanneer je op zoek bent naar de kosten voor een dergelijke opleiding.

Gelukkig is onlinestuderen.com erg transparant over de prijzen en worden deze dan ook voluit genoemd zodat je direct weet waarop je kunt rekenen qua kosten wanneer je een opleiding tot rijinstructeur zou gaan volgen.

Een instructeursopleiding is een uitgebreide opleiding en bestaat uit een aantal onderdelen waaruit ook de prijs is opgebouwd. Ieder onderdeel heeft zijn eigen kosten, en in het totaalplaatje zijn deze kosten bij elkaar opgeteld. 

Relatief lage kosten voor een opleiding tot rijinstructeur

Bij onlinestuderen.com zijn de prijzen transparant, en hierdoor is het dan ook direct duidelijk wat uiteindelijk de kosten van een opleiding tot rijinstructeur zullen zijn. Zoals hierboven al genoemd zijn de kosten verdeeld in 3 onderdelen, namelijk de fases 1,2 en 3.

  • Fase 1a: Theorietoets Vakkennis
  • Fase 1b: rijproef (hier rij je zelf)
  • Fase 2a: Theorietoets lesvoorbereiding
  • Fase 2b: theorietoets lesuitvoering
  • Fase 3: Het praktijkgedeelte

De kosten van fase 1a en fase 2 zijn €1095 en van Fase 1b €650 en voor Fase 3 €1250 in totaal kost het voor de hele opleiding dus €2995. Wanneer je dus voor alle onderdelen slaagt dan zullen dit de uiteindelijke kosten zijn.

Er bestaat bij onlinestuderen.com een mogelijkheid om de opleiding in 8 termijnen te betalen, je betaalt dan uiteindelijk €375 per maand.

Kom meer te weten over de kosten en de opleiding tot rijinstructeur

Wil je meer weten over de kosten of de opleiding tot rijinstructeur zelf? Dat kan door contact op te nemen met onlinestuderen.com. Dit kan per telefoon (030-604 2514) en per e-mail (info@onlinestuderen.com).