Inloggen studenten

Instructeursopleiding

Ben je van plan om een instructeursopleiding te gaan volgen? In Nederland bestaan er verschillende opleidingen en opleidingsinstituten waarbij je de juiste opleiding kunt volgen. Een instructeursopleiding heb je nodig wanneer je als rijinstructeur aan het werk wilt gaan, en is verplicht in Nederland.

Met een instructeursopleiding van Onlinestuderen.com beschik je na de opleiding over de juiste kennis en capaciteiten om aan de slag te gaan als instructeur. Voor iedere soort rijinstructeur bieden wij de juiste opleiding, dus of je nu rijinstructeur wilt worden voor auto, motor of trekker rijbewijs bij ons kunt u terecht. 

Op ieder moment kun je beginnen met een instructeursopleiding

Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt beginnen aan de instructeursopleiding en zo zit je dus bijvoorbeeld niet vast aan bepaalde weken of maanden waarin je kunt beginnen. Je begint met de opleiding wanneer het jou uitkomt, en grotendeels kun je hem vanuit huis volgen waardoor je dus ook eigenlijk niet van huis hoeft (behalve voor de praktijk natuurlijk). 

Voor wie zijn de instructeursopleidingen?

Iedereen met minimaal een aantoonbaar VMBO diploma of een soortgelijk diploma komt in aanmerking voor het volgen van een instructeursopleiding. Ben je niet in het bezit van een genoemd diploma, dan is het ook nog mogelijk om een geschiktheidstest te doen. Bij zo’n test wordt gekeken of je voldoet aan een aantal eisen, en wij kunnen de test voor je aanvragen. 

Inschrijven voor een instructeursopleiding

Ben jij net zo enthousiast over ons instructeursopleidingen als wij? Schrijf je dan snel in om de uitdaging aan te gaan. Na het afronden van deze opleiding staat je een mooie toekomst als rijinstructeur te wachten en kun je wanneer je dit wilt zelfs voor je eigen beginnen als rijinstructeur!

Inschrijven kan op onze website, maar natuurlijk staan wij ook voor je klaar wanneer je vragen hebt over ons of onze opleidingen. Bel ons op 030-604 2514, of stuur een e-mail naar info@onlinestuderen.com.