Inloggen studenten

Hoe word ik rijinstructeur?

Veel mensen die graag zouden willen werken als rijinstructeur zitten met de vraag “Hoe word ik rijinstructeur”. Voorheen was het nog vrij lastig om rijinstructeur te worden, maar tegenwoordig gaat het een stuk makkelijker onder andere door de komst van het internet. 

Om rijinstructeur te worden moet je aan een aantal eisen voldoen, de belangrijkste is dat je minimaal een VMBO diploma hebt en deze ook kunt aantonen ( of een soortgelijk diploma ), daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je in het bezit bent van een B-rijbewijs. Voldoe je aan deze eisen, dan kun je deelnemen aan de opleiding tot rijinstructeur. 

Hoe word je rijinstructeur met een online opleiding

De theorie voor een opleiding tot rijinstructeur kun je volgen via het internet. Onlinestuderen.com is een online opleidingsinstituut waarbij je een opleiding tot rijinstructeur kunt volgen. Iedereen die voldoet aan de bovenstaande eisen komt in aanmerking, en wanneer je bijvoorbeeld geen VMBO, of soortgelijk diploma hebt dan kun je een geschiktheidstest aanvragen via onlinestuderen.com om zo te zien of je het niveau van de opleiding aan kunt. 

Inschrijven is gemakkelijk en biedt gelijk een aantal handige voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit het comfort van je eigen huis op eigen tempo studeren, en krijg je een persoonlijke mentor toegewezen die je zal helpen met de opleiding en bij wie je met al je vragen terecht kunt. De praktijkmodules worden verzorgd door De Verkeersacademie welk bekend staat als een uitstekend opleidingsinstituut voor verkeersopleidingen.

Neem contact met ons op

We kunnen je voorzien van meer informatie en een gedetailleerder antwoord geven op vragen als “Hoe word ik rijinstructeur”. Wij hebben alle kennis in huis om dit soort vragen goed te kunnen beantwoorden en weten als geen ander hoe lastig het is om de knoop door te hakken en te beginnen aan een opleiding tot rijinstructeur.

Bel of mail ons voor al je vragen, informatie of om je gelijk in te schrijven.