Inloggen studenten

Examinator worden

Ben je al rij-instructeur of lijkt examinator worden je gewoon een erg leuke uitdaging? Als examinator ben je de persoon die uiteindelijk bepaald of een leerling haar of zijn rijbewijs zal halen. Een goede examinator is erg belangrijk voor het CBR omdat deze enkel een rijbewijs wil verstrekken aan personen die daadwerkelijk kunnen rijden. 

Als examinator is het jouw taak om de leerling zo goed mogelijk te beoordelen op het rijgedrag, je bepaald ten slotte of deze uiteindelijk na het examen de weg op mag. Lijkt jou dit een leuke uitdaging en ben je op zoek naar een opleidingsinstituut dat je op weg kan helpen met het behalen van de benodigde papieren? Dan ben je bij onlinestuderen.com aan het juiste adres! 

Examinator worden via onlinestuderen.com

Wanneer je gaat solliciteren als examinator dan zal je in het bezit moeten zijn van de juiste papieren en daarnaast zal er ook gekeken of gevraagd worden bij welk opleidingsinstituut je de opleiding tot examinator hebt gevolgd.

Wanneer je de opleiding hebt gevolgd bij onlinestuderen.com dan geniet je van het feit dat dit een erkend opleidingsinstituut is voor opleidingen binnen deze branche en dat wil ook zeggen dat je uiteindelijk meer kans hebt op een baan als examinator wanneer je de overige tests goed hebt doorlopen bij het CBR. 

Eisen om een examinator te kunnen worden

Je moet minimaal in het bezit zijn van een mbo of havo diploma en in het bezit zijn van de rijbewijzen a + b met minimaal 10 jaar rijervaring. Daarnaast is een bewijs van goed gedrag belangrijk en dien je in een straal van 40km van het CBR te wonen. 

Kies er vandaag nog voor om examinator te worden

Ben je er helemaal zeker van dat je examinator wilt worden? Kijk dan zeker even rond op de website en schrijf je in voor de opleiding. Wil je meer informatie, dan kun je altijd bellen naar 030-604 2514 of stuur een email naar info@onlinestuderen.com.